Medaus skanėstai su liofilizuotomis uogomis, vaisiais, vaistažolėmis, riešutais ir kt.
-
Iš ko gaminami medaus skanėstai?
Mūsų medaus skanėstai gaminami iš pievų medaus ir liofilizuotų (šaltyje džiovintų) uogų, vaisių, vaistažolių.
Gaminame ir medaus skanėstus su riešutais, su žiedadulkėmis, su bičių duona.
Medaus skanėstuose nėra dažiklių, kvapiklių, skonio stipriklių, pridėtinio cukraus.
Kaip vartoti medaus skanėstus?
Medaus skanėstai labai tinka gaminti arbatą. Šaukštelį ar du medaus skanėsto su uogomis, vaisiais, vaistažolėmis dėkite į puodelį šilto vandens (nesirinkite arbatai ruošti verdančio vandens), išmaišykite ir mėgaukitės kvapnia, šildančia arbata.
Medaus skanėstu galite pagardinti juodą, žalią ar vaistažolių arbatą.
Medaus skanėstai puikiai tinka tepti ant skrebučio, galima maišyti jų į varškę, daržovių ir vaisių kokteilius, juos galite rinktis vietoje deserto, kai norisi ko nors saldaus, skanaus.
1 - 16 iš 36